• ahaspokuna camp night scenic view
    The ultimate escape into an ancient wilderness contrasted with all the luxuries of modern-day

ahaspokuna outdoor star bedErvaar Ahaspokuna

Ahaspokuna in een oogopslag..

Wij bieden u een exclusieve, besloten, bushwalk- en wilderniservaring die uniek is in Sri Lanka. Onze prijzen zijn inclusief maaltijden, accommodatie, koffie & thee, drankjes, de wandelingen en overige activiteiten. Wij ontmoeten u op een van te voren afgesproken plek en begeleiden u op de welkomstwandeling van een minuut of 20 naar uw nieuwe onderkomen in de wildernis.

Het kamp ligt op een afgelegen plek omgeven door beschermde bossen. De laatste etappe van de reis naar het kamp wordt te voet afgelegd, onder begeleiding van de staf. Een unieke en verrassende manier om uw ‘retreat’ in de wildernis te bereiken.

Kom met lichte bepakking.

 

Avontuur versus ontspanning

Tijdens een tweedaags verblijf kunt u 3 à 4 bushwalks maken en all dat Ahaspokuna biedt, beleven. U bepaalt waar u zin in heeft. Of u nou ‘s middags een boek wilt lezen terwijl u heerlijk in bad ligt, of ‘s avonds met een fles wijn naar de sterren kijkt, het is uw privé toevluchstsoord voor gelukzalige afzondering.

 

 

scenic view from ahaspokuna bushwalk camp

 

Feiten op een rij 

1. Ahaspokuna is de enige tentaccomodatie in het land die u, ver van motorwegen, de mogelijkheid geeft van de ongerepte natuur te genieten.

2.Traditionele kooklessen, schilderen, sterren kijken en nachtwandelingen zijn tevens inbegrepen bij uw verblijf.

3.Yoga, begeleide meditatie en ayurvedische massages zijn tegen aanvullende vergoeding beschikbaar in dit high-end retreat.

4.Er is een gemeenschappelijke leefruimte beschikbaar met uitzicht op de vijver.

5. Accomodatie voor een eventueel meereizende chauffeur of reisbegeleiding is in het kamp niet beschikbaar. Wij helpen u echter graag gepaste accomodatie buiten het kamp te vinden als dat nodig is.

 


We hebben slechts 3 Luxe Tenten en we zitten snel vol
Als U meer informatie wilt ontvangen of meteen wilt boeken, dat kan via onze on-line booking engine.

Beste prijs gegarandeerd.  
    
Phone (+94) 70 222 8 222   Send us an Inquiry      WhatsApp Number: +94 71 066 22 02

 


Ahaspokuna Stories ahaspokuna logo

A H A S - P O K U N A

In het Singhalese (de taal die in het algemeen gesproken wordt in Sri lanka) “Ahas” betekent “lucht” en “Pokuna” betekent “vijver” of “bad”. Ahaspokuna is zo vernoemd naar het meer daar, gelegen hoog op de heuvels, dat is gevuld met regenwater. Een voormalige nederzetting die was opgezet aan de rand van het meer werd vervolgens ook “Ahaspokuna” genoemd. Vandaag heeft de jungle het gebied waar mensen ooit woonden overgroeid en het kamp is nu een wildernis retreat for diegenen die iets anders willen beleven.
Ahaspokuna met Ecoteam